lg

Posats a fer vaticinis podem afirmar que tot el que avui coneixem com NNTT algun dia desapareixerà. Tot i que aquesta afirmació ens porta a un futur molt llunyà, sembla que algunes coses que sempre havíem considerat inevitables per a la història humana de la tecnologia, cada dia tenen més a prop la seva mort.

És el cas de la pantalla. Les pantalles desapareixeran ara que gràcies a les tauletes i els telèfons intel·ligents han pres tanta importància? No podem respondre a aquesta pregunta, de totes maneres hi ha fortes envestides que tenen com a objectiu desbancar l’hegemonia de les pantalles.

L’últim d’ells, és LG HD Mini Beam. El dispositiu de la firma sud-coreana no és altra cosa que un petit projector de qualitat HD portàtil que cap en una mà i pesa 430 grams. El seu preu és 399 euros i compta amb un llum HD d’alta qualitat que ofereix una imatge projectada de fins a 100 polzades, l’angle de projecció del qual s’ajusta automàticament. A més de connectar-se a dispositius amb pantalla per projectar documents audiovisuals, té capacitat per emmagatzemar els seus propis documents. Cal afegir que la bombeta LED té 30.000 hores de vida o el que segons ha explicat LG és el mateix, veure la trilogia completa del padrí 55 vegades.

Una última pregunta: Han pensat els enginyers de LG en fer desaparèixer les pantalles com al principi afirmàvem? És obvi que no, però el mercat de les NNTT es dirigeix cap a la desaparició d’aquests elements.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada