festa seu

La Seu d’Urgell torna a organitzar, una any més, la programació ‘Esport & Festa’ amb un total de 17 activitats físiques diferents, adreçades a totes les edats, perquè tothom que ho desitgi pugui celebrar esportivament la Festa Major.

Al respecte, aquest migdia la regidora de Festes de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, i el regidor d’Esports del mateix Consistori, Isidor Alberich, han presentat en roda de premsa totes les activitats esportives que s’inclouen dins el programa de Festa Major de la Seu d’Urgell.

“Un any més, el Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, juntament amb entitats i clubs de la ciutat, ha programat aquestes disset activitats esportives diferents que tenen molt d’èxit tant pel que fa a la participació com també pel públic que hi assisteix”, ha remarcat Isidor Alberich.

El regidor d’Esports ha assenyalat les novetats que presenta enguany l’Esport & Festa respecte a edicions passades: la sessió de piscina nocturna i l’Aquaftiness i activitats d’aigua, ambdues activitats tindran lloc a la piscina municipal de la Seu d’Urgell.

Pel que fa a la sessió de piscina nocturna, Isidor Alberich ha explicat que aquesta activitat està adreçada al públic jove, i que s’ha inclòs a la programació esportiva a proposta del Consell Municipal de Joves de la Seu d’Urgell. L’activitat tindrà lloc el dimecres 26 d’agost, de les deu de la nit a l’una de la matinada, i compta amb l’organització de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, l’Agrupament Escolta Urgellenc (Cau) i Truskus.

Respecte a la segona activitat esportiva nova d’aquesta Festa Major 2015, l’Aquaftiness i activitats d’aigua, el regidor d’Esports ha assenyalat que està adreçada a un públic major de 12 anys que vulgui fer activitat física aquàtica. Tindrà lloc el dissabte, 29 d’agost, a les onze del matí, constarà de tres sessions de 45 minuts amb diferents modalitats d’exercicis a l’aigua.

El gruix de la programació Esport&Festa tindrà lloc entre el divendres 28 al dilluns 31 d’agost. Durant quatre dies, els urgellencs i urgellenques de totes les edats podran prendre part d’activitats esportives com bàsquet 3c3, torneig de futbol set, torneig de tennis, torneig de pàdel, cursa de roll ski, cursa d’orientació nocturna, concurs festa major de petanca, campionat d’escacs, exhibició de taekwondo, gimcana de colles, pedalada popular, festa aquàtica i la cursa grifone de 10 quilòmetres, anomenada ‘Volta Major’. També es podrà gaudir de l’activitat ‘A cavall per la Seu’ i assistir a una exhibició de teles acrobàtiques.

D’altra banda, dissabte 29 d’agost, a les cinc de la tarda, es disputarà al pavelló poliesportiu municipal de la Seu d’Urgell, el partit de futbol sala presentació de l’equip de CF Castellciutat, que estrena categoria després de l’ascens assolit la temporada passada.

Inscripcions

Pel que fa al campionat de bàsquet 3c3, de futbol, la gimcana i els tornejos de tennis i de pàdel cal que els interessats a participar-hi s’inscriguin prèviament al Servei d’Esports (Palau d’Esports) i que dipositin una fiança de 20 euros, que se’ls hi tornarà un cop acabada la competició, sempre que hagin assistit a tots els partits.

També cal inscriure’s a la pedalada, a la cursa a peu i a les curses d’orientació, tot i que en aquests casos no és necessari la fiança.

‘Amb moltes ganes!’

Per la seva part, la regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, ha volgut remarcar que “l’equip de govern municipal continua un any més potenciant la implicació de veïns, clubs, associacions i entitats locals en l’organització del programa de la Festa Major en general, i en la programació esportiva en particular”.

Iscla també ha volgut agrair, una vegada més, “la col·laboració i la iniciativa de les diverses associacions, entitats i clubs de la ciutat, la Coordinadora de Casetes, la Comissió de Festes, el Consell Municipal d’Infants, el Consell Municipal de Joves i els treballadors de l’Ajuntament”. I ha afegit que “entre tots fem que la Festa vagi creixent, any rere any en programació i qualitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada