festa-major-seu

Seguint la línia iniciada l’edició anterior amb l’obertura de la festa a les xarxes socials, enguany s’incrementa aquesta aposta incorporant la participació i implicació directa dels usuaris “per fer entre tots una festa major de la Seu d’Urgell més participativa”, ha afirmat la regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament urgellenc, Meritxell Planes.

Aquesta setmana s’han reactivat els perfils de la #fmlaseu a Facebook (facebook.com/fmlaseu) Twitter (@fmlaseu /// twitter.com/fmlaseu) i Instagram (@fmlaseu /// instagram.com/fmlaseu) amb la primera acció de participació ciutadana: l’elecció de l’eslògan de l’edició d’enguany.

Fins al 29 de maig els usuaris poden proposar als canals oficials de la @fmlaseu a la xarxa la seva frase que més representi la Festa Major i que es pot convertir en l’eslògan que s’utilitzarà enguany. Les millors propostes passaran a votació popular i la més votada serà el que acompanyarà totes les comunicacions de la Festa Major 2014.

Així doncs, es deixa en mans dels ciutadans la creació i elecció de l’eslògan de la festa, que en anys anteriors havia estat “Viu la Festa”, “Pren la Seu” o “Estima la Festa Major”.

L’eslògan guanyador així com totes les novetats de l’edició d’enguany com la imatge gràfica, la programació, i les novetats vinculades amb el nou web i les xarxes socials es faran públiques en una roda de premsa durant la primera quinzena de juliol que es podrà seguir en directe per internet a www.fmlaseu.cat

Recordem que la Festa Major de la Seu d’Urgell 2014 tindrà lloc del 28 d’agost al 2 de setembre.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada