La Festa del Poble d’Encamp ja és a tocar

Cartell de la Festa del Poble d'Encamp 2024 (Comú)
Cartell de la Festa del Poble d’Encamp 2024 (Comú)

La Festa del Poble d’Encamp torna aquest any amb més de 40 activitats per a tots els públics. La festivitat començarà aquest divendres, 21 de juny i posarà el seu punt final el dilluns 24, quedant així amb quatre dies que inclouran celebracions destacades com la revetlla de Sant Joan o el FesTAPA, entre d’altres.

Entre els actes més destacats del programa hi ha els concerts de Buhos (dissabte) i Els Catarres i Despistaos (diumenge) com a caps de cartell. Tres bandes musicals contrastades que arribaran a la parròquia amb noves cançons, nous discs i que encapçalaran tot un seguit d’activitats per a tota la família durant aquests dies. 

Els primers a actuar i, per tant, aixecaran el teló de la festivitat, seran Buhos, sent el gran concert de la Festa del Poble, tot i que els divendres serà quan s’engeguin motors amb la cercavila, el Mulla’t de festa i també grups de versions i discjòqueis. 

El dissabte, a més del concert de Buhos, hi haurà altres actes destacats com l’Endansa Blanc i l’acte més tradicional amb la ballada de l’Encamp de Gresca, la vermutada popular, la Interparroquial, la festa de l’escuma i activitats i tornejos esportius. 

La festa continuarà el diumenge, també amb activitats esportives, inflables, sardanes, ball de tarda per als padrins, discomòbils i els esdeveniments més esperats pels ciutadans i ciutadanes com són el Crash Car i els concerts dels Catarres i Despistaos. 

Finalment, el dilluns encara hi haurà temps per a posar-li el millor punt final a la festa amb el concurs de botifarra, activitats per als joves i infants, molta música i el FesTAPA com a acte destacat del dia on els bars i restaurants de la parròquia que vulguin participar-hi oferiran una degustació de tapes i concurs a l’aparcament de Sant Miquel acompanyats de música en directe. Per a tancar els quatre dies d’activitat hi haurà els focs artificials de fi de festa. Algunes activitats requerien d’inscripció prèvia

Requerien inscripció prèvia actes com el torneig de pàdel a Prada de Moles, impulsat pel Club de Tennis i Pàdel d’Encamp, el Mulla’t de festa a la Sala de Congressos, les masterclass de l’Endansa, el Sopar de gala al carrer Major o el Crash Car. El preu i lloc en el qual es poden fer les inscripcions per als actes de la Festa del Poble es poden consultar en la programació de la festa a comuencamp.ad/festadelpoble.  

La majoria d’activitats es concentraran a la plaça dels Arínsols i a la zona de Sant Miquel (tant a la plaça com a l’aparcament). També es faran actes al Complex Esportiu i Sociocultural, a Prada de Moles, al Passeig de l’Alguer, al carrer Major, al Cafè del Poble i a l’aparcament de Prat de l’Areny. PROGRAMACIÓ FESTA DEL POBLE ENCAMP 2024 

[do_widget id=category-posts-pro-64]