La Festa de Santa Coloma arriba al seu punt àlgid amb el ball del contrapàs i l’arrossada popular

contrapas santa coloma

La Festa Major de Santa Coloma ha arribat aquest diumenge al migdia al seu punt àlgid, amb la celebració de les activitats més tradicionals. Els actes van començar aquest dissabte, amb una bona afluència de gent en la majoria de casos, i acabaran dilluns amb el tradicional castell de focs i el posterior concert i ball.

Aquest diumenge, mentrestant, s’ha oficiat la missa solemne a l’església de Santa Coloma, a la qual hi han assistit bona part de les autoritats comunals. Posteriorment, ha tingut lloc el tradicional ball del contrapàs, interpretat pel grup de ball de la Casa Pairal de Santa Coloma, i que ha estat un dels actes que ha aplegat a més gent a la plaça del poble. Les sardanes, l’aperitiu i l’arrossada popular han completat el matí i migdia de Festa Major a Santa Coloma.

El cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillon, ha celebrat la bona afluència que estan tenint les activitats, tot assegurant que la festa “està sent tot un èxit, la gent està molt contenta i hi ha hagut molta participació a tot arreu”.

(Text i foto: ANA)

TOTES LES NOTÍCIES