La Festa de la Joventut de la capital triarà tres DJ per amenitzar la celebració nocturna als Serradells

La Festa de la Joventut d’enguany comptarà amb una celebració, el dia 16 de juny a la nit, a la piscina dels Serradells, i per amenitzar-la s’ha decidit triar tres discjòqueis que hi participin. L’emissora Flaix FM Andorra col·laborarà amb aquesta part de l’esdeveniment, i serà la que ajudarà a fer la selecció dels tres millors entre tots els candidats. A més, els seleccionats, en comptes de rebre una retribució econòmica seran obsequiats amb la promoció de les seves maquetes a l’emissora i se’ls farà difusió i entrevistes.

L’organitzacó de la Festa de la Joventut d’Andorra la Vella manté el format de les darreres edicions, i es continua preparant amb la col·laboració dels joves que fan les seves aportacions i suggeriments. Tal com ha explicat el conseller de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Marc Pons, el pressupost s’ha tornat a reduir fins als 6.000 euros, i per això s’han buscat idees originals que permetin mantenir la qualitat de la festa.

La celebració de dissabte a la nit serà a la piscina dels Serradells, per primera vegada, des de les 22 fins a les 4 hores. La tècnica del servei de Joventut, Raquel Puértolas, ha explicat que els joves han valorat les diferents opcions musicals per a l’ocasió i han considerat que el més adient és un discjòquei. Han aconseguit la col·laboració de l’emissora Ràdio Flaix FM Andorra, que els permetrà poder comptar amb discjòqueis nous, poc coneguts i joves sense haver de fer una gran despesa.

Des del 2 de maig i fins al 31 del mateix mes s’acceptaran les candidatures de tots els joves, fins a 30 anys, que hi vulguin participar. Hauran d’entregar una maqueta en cd o usb d’un mínim de 55 minuts, i amb música d’estil dance, house, progressiu, tecno o trance. Entre els organitzadors de la festa i Flaix FM se’n triarà tres, dos que seran els que toquin durant la celebració i un altre que serà el substitut. A banda del fet que les maquetes de tots els candidats estaran penjades al web, els guanyadors seran promocionats a l’emissora i les seves maquetes seran reproduïdes.

L’organització de la festa, però, encara no ha acabat, i aquest mateix dimecres se seguirà amb les reunions per acabar de tancar les activitats que es volen fer.

TOTES LES NOTÍCIES