La Festa de la Gent Gran 2017 ha celebrat avui diumenge la seva darrera jornada amb l’acte central a la sala Sant Domènec on s’han donat cita bona part dels padrins i padrines de la ciutat. L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, juntament amb la regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, han fet la tradicional salutació institucional davant d’una sala plena.

En la seva intervenció, Montserrat Bonet ha subratllat “la consolidació de l’aposta feta des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell de celebrar diversos actes intergeneracionals al llarg d’aquesta setmana per commemorar el Dia Mundial de la Gent Gran. Aquestes propostes han fet realitat al lema de la festa d’enguany Gent Gran, Esperit Jove”. Bonet ha manifestat que l’objectiu de l’Ajuntament de la Seu és implicar tota la societat urgellenca a l’hora d’organitzar la festa de la gent, però també la resta d’activitats que es realitzen al llarg de l’any: “Amb actes que sumin gent de totes les edats, per aconseguir una Seu encara més cohesionada”, ha remarcat la regidora.

Per la seva part, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, en la seva salutació als padrins i padrines que han omplert Sant Domènec ha volgut fer un paral·lelisme entre la tècnica artística que emprava Antoni Gaudí, el trencadís, amb la societat urgellenca. “La Seu és una ciutat de colors, una barreja de gent gran, gent jove, gent nascuda aquí, gent vinguda d’arreu, que fent pinya entre tots plegats ens permet ser una ciutat cohesionada, una ciutat multicolor, com són els trencadissos de Gaudí”.

El colofó de l‘acte central de la Festa de la Gent Gran l’ha protagonitzat l’actuació del grup d’havaneres ‘A tota vela’.  I com cada any, abans del dinar de germanor, prop de 200 padrins i padrines s’han fet la foto de família davant la façana de l’Ajuntament amb les autoritats municipals.

Seguint la tradició, un dinar popular a la pista polivalent de la zona esportiva, i un ball popular amb el Duo Làser, tanquen la Festa de la Gent Gran 2017 de la Seu d’Urgell.

Vídeo intergeneracional 

Com a novetat d’enguany i enllaçant amb el lema de la festa ‘Gent gran, esperit jove’, s’ha enregistrat un vídeo intergeneracional expressament per l’ocasió on hi intervenen persones grans i gent jove de la Seu d’Urgell.

Una altra activitat lúdica per excel·lència on hi han participat conjuntament padrins i  padrines i urgellencs i urgellenques de totes les edats, ha estat una vegada més, la celebració de l’emotiu ball cerdà intergeneracional, que va tenir lloc ahir dissabte a la plaça de les Monges, amb un gran èxit de públic assistent.

Col·laboradors

La Festa de la Gent Gran 2017 ha comptat amb la col·laboració de diferents institucions, entitats i associacions com Esplai de la Gent Gran, Vida Creixent, FATEC, Fundació Sant Hospital, Llar de Sant Josep, RàdioSeu, Escola Municipal de Música, Grup de ball i organització del Ball Cerdà, Bisbat d’Urgell, Joves de la Seu, Policia Municipal, Mossos d’Esquadra, Col·legi de Farmacèutics de Catalunya, Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de la Generalitat de Catalunya, Músic Jordi, Grup Daura, Aubèrria i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada