La  feina parlamentària queda aturada a l´espera que es resolgui quina serà la composició dels grups després del trencament del grup liberal. DA vol que se solucioni aviat. Des de SDP preveuen canvis en el funcionament del grup mixt.

Aquest dilluns a la tarda s´ha comunicat a tots els consellers que les feines de les comissions legislatives queden aturades. Després de l´anunci del trencament del grup liberal, tot queda a l´espera de quina serà la composició definitiva dels grups parlamentaris. El conseller de Demòcrates per Andorra, Marc Ballestà, espera “que es pugui tornar a la normalitat parlamentària l’abans possible”. Demòcrates per Andorra ha dit que la seva feina legislativa no canvia i que seguirà sent buscar el màxim de consens.

Per la seva banda, Socialdemocràcia i Progrés s´ha fixat, sobretot, en com quedarà el grup mixt i en els inevitables canvis que hi haurà en el seu funcionament. El conseller Víctor Naudi suposa “que no serà fàcil” però espera que “en els propers dies la qüestió quedi resolta”.

De moment, estan a l´espera de com es desenvoluparan les converses amb altres forces polítiques, entre elles els liberals, per concórrer junts a les pròximes eleccions generals només en les candidatures territorials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada