El vicepresident de la Federació Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja, Miguel Ángel Villarroel, s’ha reunit aquest dimarts a les instal·lacions de la Creu Roja Andorrana amb la direcció de l’organització per tal de conèixer els diferents programes que es desenvolupen al país.

L’objectiu principal de la visita que ha mantingut amb el director general de l’entitat, Jordi Llansó, el vicepresident David Fraissinet i l’expresident Josep Duró ha estat el de conèixer els detalls del programa de Primers Auxilis per a Infants (PAPI), que aquest 2018 celebra els seus deu anys de trajectòria.

El vicepresident ha marxat del Principat amb la voluntat d’exportar el projecte PAPI i implantar-lo a les societats nacionals de la Creu Roja de tota l’Amèrica Llatina. Per Villarroel aquest projecte transmet els valors que l’organització defensa, al mateix temps que forma als infants en primers auxilis.

Posteriorment a la reunió, s’ha dut a terme un dinar de treball on també ha estat present el president de l’entitat, Josep Pol. Des de la seva posada en marxa, l’any 2007, la Creu Roja ha impulsat sessions formatives de 9 hores a gairebé 6.000 nenes i nens d’entre 10 i 11 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada