La Federació Espanyola LGTB anima a presentar un recurs d’inconstitucionalitat contra les unions civils

gaymz

La Federació Espanyola de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals ha animat els ciutadans d’Andorra a presentar un recurs d’inconstitucionalitat contra la llei d’unions civils que s’ha de votar aquesta tarda al Consell General i que no preveu el nom de matrimoni per a les unions de parelles del mateix sexe. L’entitat considera que si s’aprova es vulnerarà el principi d’igualtat.

El col·lectiu de defensa dels drets dels gais ja va protestar quan es va votar la presa en consideració d’aquesta llei. Avui l’entorn del Consell General acollirà una nova mostra de rebuig: a les 15.30h hi haurà una concentració silenciosa convocada per Gaymz i que comptarà amb representants dels col·lectius de defensa dels drets dels homosexuals de Catalunya i del sud de França, dels Verds, el PS i de Socialdemocràcia i Progrés.

Posteriorment entraran al Consell General i tenen previst aplaudir tot fent servir el llenguatge dels sords els representants del grup mixt i el socialdemòcrata quan es voti la llei d’unions civils.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES