pere-valls-1La Federació d’Associacions de Discapacitats es mostra molt preocupada per la llei de la CASS que va aprovar ahir el Consell General. La primera impressió és que el col·lectiu que representa sortirà perdent en drets, però vol estudiar a fons el text legal per veure si aquestes mancances són tan profundes o es compensaran amb la Llei de Serveis Socials i Sociosanitaris.

Els discapacitats perdran força drets amb la implantació de la llei de la CASS. Aquesta és la conclusió provisional de la federació que representa el col·lectiu. Vol estudiar a fons el text i aviat farà públic el resultat d’aquesta investigació.

“Hem de veure-la, poder-la obrir i comparar amb l’antiga llei. Creiem que sortirem perjudicats, aquesta és la primera impressió. Les retallades són brutals”, assegura el president, Pere Valls.

Segons ha afirmat, són conscients que bona part dels membres del col·lectiu es posaran en contacte amb la federació per assessorar-se sobre els efectes de la nova llei i volen donar-los la millor informació possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada