Conveni per 150.000 euros de suport a la tennista Vicky Jiménez

Vicky Jimenez amb el trofeu de l'open d'austràlia
Vicky Jimenez amb el trofeu de l’open d’Austràlia. Foto: ARXIU

El Govern ha aprovat, a proposta de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, el conveni per donar suport a la jove tennista andorrana Victòria Jiménez. El text, que serà rubricat a tres bandes entre el Ministeri, l’esportista i la Federació Andorrana de Tennis, té una validesa de tres anys des del 2021 al 2023. L’acord preveu atorgar a la federació 150.000 euros, el qual inclou l’import de la beca del programa ARA, per fer front a les despeses de preparació de l’esportista fins a assolir l’estatus de jugadora professional del circuit mundial de tennis femení.

El text reprèn el testimoni del conveni signat a mitjans de l’any passat i que es va veure afectat per la COVID-19, fet que va reduir l’import atorgat a la tennista donades les excepcionals circumstàncies d’anul·lació de l’activitat i les competicions nacionals i internacionals.

L’objectiu de l’ajuda econòmica és dotar l’esportista de l’import corresponent, en reconeixement de la seva tasca d’ambaixadora esportiva i ajudar-la amb les despeses generades per les necessitats de la seva preparació en els conceptes en què la Federació no disposi d’ajudes econòmiques de programes subvencionats pel ministeri encarregat dels esports o per altres entitats públiques o privades. El Ministeri col·labora així en la millora qualitativa del rendiment esportiu de l’esportista amb l’objectiu que pugui assolir l’estatus de jugadora professional del circuit mundial de tennis femení.

TOTES LES NOTÍCIES