El  Govern vol començar a construir el 2018 la fase 1 del vial de Sant Julià de Lòria i acabar-la el 2019. Suposarà una desviació a l’avinguda Francesc Cairat passant pel càmping de l’Huguet fins a la rotonda de Fontaneda. L’objectiu és aconseguir un doble carril de sortida entre la Margineda i la frontera del riu Runer.

La fase 1 del vial de Sant Julià de Lòria preveu construir un pont a l’avinguda Francesc Cairat, que durà a una desviació construïda on antigament hi havia el càmping Huguet. Aquesta via anirà a parar a una nova rotonda a l’encreuament de Fontaneda. Segons explica el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, les obres començaran l’any vinent i s’acabaran a final de legislatura.

Amb la fase 1 enllestida, hi haurà dos carrils de circulació fins a la frontera del riu Runer des de la Margineda. També es reordenarà l’avinguda Francesc Cairat en sentit pujada.

La fase 2, la darrera que quedaria pendent, és la més costosa, de l’ordre d’uns 20 milions d’euros. S’hauria de fer la propera legislatura i suposarà l’excavació d’un nou túnel prop de la plaça Laurèdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada