La família Ribó-Gregoire i Edgar Vigal guanyen el concurs d’Instagram del Dia de les biblioteques

La  biblioteca d’Encamp ha celebrat avui el Dia de les biblioteques amb una bibliogimcana familiar i donant els premis del concurs d’Instagram que va començar el passat 16 d’octubre.

Entre els sis equips participants a la biblogimcana,al final de les sis proves realitzades, hi ha hagut un empats entre l’equip 4 i l’equip 5, tots dos amb 28 punts. Després de desempatar amb un joc del penjat, l’equip 4, format per Mónica Duran i per Arnau Coca, s’han alçat com a guanyadors. Els segons classificats han estat Ariadna Marín i Demelsa Azzopardi. Els campions s’han endut, de mans de la cònsol menor, Ester París, un val per comprar llibres i un lot de productes diversos.

Tanmateix, avui s’ha realitzat l’entrega de premis del concurs d’Instagram #encampviulabiblio, que va començar el passat 16 d’octubre i que consistia en fer-se una fotografia a la biblioteca que demostrés què es pot fer dins d’una biblioteca. De la trentena d’imatges que han participat al certamen, el guanyador de la fotografia més familiar ha estat la família Ribó-Gregoire, que en una imatge mostraven les múltiples activitats que es poden realitzar a les biblioteques, com treballar amb l’ordinador, fer deures i llegir. Pel que fa a la fotografia més original, el guanyador ha estat Edgar Vidal, amb una instantània on se’l veu rodejat de llibres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.