pujol 1

La família Pujol va amagar a la hisenda espanyola 12,4 milions d´euros en patrimoni i 4,1 milions en renda, segons publica avui el diari espanyol El Mundo.Tots els membres de la família, tret de l´expresident Pujol i el seu fill gran, Jordi Pujol Ferrusola, van pagar 1,7 milions d´euros per regularitzar la situació amb l´Agència Tributària. Segons l’advocat dels Pujol a Andorra, Jean-Michel Rascagneres, aquesta informació confirma que el ‘cas Pujol’ consisteix únicament en un delicte de tipus fiscal.

Segons constata la documentació que l´Agència Tributària ha enviat al jutjat de Barcelona que investiga l´expresident, la seva dona i els set fills, la família Pujol va amagar a la hisenda espanyola setze milions i mig d´euros. 4,1 dels milions amagats corresponen a rendes no declarades. Per tal de regularitzar la situació fiscal dels anys 2010 a 2013, tots els membres de la família, tret de Jordi Pujol pare i Jordi Pujol fill, van pagar a l´Agència Tributària 1,7 milions d´euros.

Els Pujol també van amagar 12,4 milions d´euros en concepte de patrimoni. Per a l´advocat de la família a Andorra, Jean-Michel Rascagneres, la informació confirma que tot plegat es tracta només d´un delicte fiscal i no, per exemple, de blanqueig de capital.

En el seu dia l´Agència Tributària havia retornat a la família, en conjunt, 7.700 euros en la declaració de la renda. Destaca el fet que Oleguer Pujol, un dels fills de l´expresident, va ocultar patrimonis propers al milió d´euros. Marta Ferrusola va regularitzar patrimoni per valor d´un milió i mig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada