pujol2La família Pujol al complet se sumarà a principis de la propera setmana a la denúncia per vulneració de secret bancari i al recurs presentat ahir a la Batllia per Jordi Pujol Ferrusola. La comissió rogatòria del jutjat d’instrucció de Barcelona, que demana els comptes de tota la família, va arribar ahir a Andorra.

La setmana vinent la resta de la família Pujol se sumarà a la denúncia presentada ahir per Jordi Pujol Ferrusola per vulneració del secret bancari. La denúncia està signada pel matrimoni Pujol Ferrusola i els seus fills. A més tots s´adheriran al recurs contra la demanda d´informació dels comptes bancaris que ha sol·licitat el jutjat d´instrucció número 31 de Barcelona, arran de la denúncia del sindicat Manos Limpias i que va arribar ahir a la justícia andorrana.

Fons properes a la defensa del cas han assegurat que s´ampliaran també els arguments en el sentit que es demanen comptes de membres de la família que no estan imputats. La batlle que intrueix l´altra comissió rogatòria, la de l´Audiència Nacional del jutge Ruz, va rebre, el passat 13 d´agost, resposta a la demanda de complement d´informació. La batlle havia sol·licitat precisions delictives sobre la demanda d’informació fiscal.

Segons fonts de la defensa aquesta nova informació que s’ha enviat des de la justícia espanyola podria no ser suficient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada