Ja fa cinc dies de la desaparició de la veïna d’Escaldes Engordany, Lurdes López Varela. La jornada al matí s’ha centrat en l’exploració del riu Valira, mentre que a la tarda les tasques s’han focalitzat en el camins de la zona alta del rec del Solà, prop de les tarteres. La família ha fet una crida per aconseguir pistes que portin a localitzar la dona.

Els familiars de la desapareguda, Lourdes López Varela, han fet una crida a la població perquè pugui aportar qualsevol informació sobre el cas:

“Hola, sóc la Lídia, la filla de la Lurdes López Varela, la dona que ha desaparegut. Tot i els dispositius desplegats, seguim buscant-la, no tenim cap rastre d’ella. És per aquest motiu que demano la col·laboració de qualsevol persona que tingui informació, que ens pugui ajudar o bé orientar perquè a hores d’ara no sabem que més fer.” ha declarat la filla de Lurdes López Varela, Lidia Fernández López.

Mentrestant aquest matí els equips del GRM i dels bombers baixat fins al riu des de la rotonda de la sortida d’Escaldes amb l’objectiu de gravar imatges subaquàtiques d´aquesta zona més violenta del riu Valira.

Després d´analitzar les imatges minuciosament al migdia, el cos de bombers ha descartat cap troballa.

A la tarda s´ha explorat el camí del rec del Solà fins a les tarteres, on es bifurca en dues direccions: el cos de bombers ha anat pel trencall de la dreta en direcció a la Massana, mentre que l´equip de policia ho ha fet pel camí de l´esquerra, en direcció a Ciutat de Valls. Els camins empedrats i les vores ja s´han explorat, de moment sense èxit.

Demà les tasques d´investigació es reprendran i es focalitzaran en la part alta del camí en direcció a Ciutat de Valls.