La família Cachafeiro demana catorze mesos per desallotjar el Punt de Trobada

Punt de trobada
Punt de Trobada (ATV)

Catorze mesos per desallotjar el Punt de Trobada. Aquest és el calendari que ha presentat la família Cachafeiro a la Batllia per abandonar definitivament el centre comercial. A més avisen que la crisi sanitària podria condicionar el procés en cas que hi hagi rebrots i un nou tancament de la frontera.

El pla presentat dimarts passat a la Batllia per l’advocat de la família Cachafeiro inclou que el desallotjament del centre comercial duri dotze mesos per poder liquidar els estocs i dos mesos més per retirar elements que no formen part de l’immoble.

Els estocs estan valorats a hores d’ara en uns 23 milions d’euros. Fonts properes als Cachafeiro afirmen que el Punt de Trobada ja ha començat a treballar en el procés de liquidació. En aquest sentit asseguren que el deute amb els proveïdors s’ha rebaixat fins els 6 milions d’euros. Pel que fa referència als treballadors, els actuals gestors del centre comercial hauran de fer front a uns 5 milions d’euros en indemnitzacions.

Actualment hi ha uns 400 empleats, la majoria dels quals haurien de ser reabsorbits pel grup Pyrénées, que s’ha compromès a contractar-los. En cas que la Batllia, la propietat del terreny i Pyrénées acceptin el pla, el procés per abandonar el Punt de Trobada s’acabaria a la tardor del 2021. La família Cachafeiro adverteix, però, que la crisi del coronavirus podria condicionar el calendari final si es produeixen més rebrots i es torna a tancar la frontera.

TOTES LES NOTÍCIES