La FAE premia els Tecnificats 2021-22 i organitza les Jornades Tècniques de Tardor

Els premiats de Tecnificació i de les Jornades Tècniques de Tardor de la FAE
Foto de família amb els premiats (FAE)

Les Jornades Tècniques de Tardor, organitzades per la Comissió Tècnica de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), s’han celebrat aquest dijous als cinemes Illa Carlemany durant una intensa jornada, perquè també ha tingut lloc el lliurament dels Premis de Tecnificació Túnel d’Envalira de la temporada 2021-22.

Les Jornades Tècniques de Tardor tenen com a principal funció consensuar, actualitzar i analitzar les normatives de competició en diferents aspectes. Així mateix, s’han presentat els reglaments per a la campanya 2022-23.

A l’acte, al qual ha assistit el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, per a explicar a més a més els nous serveis i funcionament del CTEO, han estat presents també els premiats de Tecnificació, així com representants dels seus clubs i les famílies.

 

Premiats Tecnificació

Els premiats d’aquesta temporada passada han estat en U14 femení Etna Pou (SEC) amb 15 dies d’esquí, Xènia Cerro (ECA) amb 2 dies i Carlota Comellas (ECA) amb 1 dia. En U14 masculí, Max Black (SEC) amb 1 dia, i en U16 masculí, Maià Font (ECOA) amb 15 dies.

TOTES LES NOTÍCIES