El  director tècnic de la FAE, Carles Visa, remarca que la pista de l’Avet és la idònia per acollir les finals de la Copa del Món del 2019 i que així ho recomana la FIS. També recorda que fa 20 anys que tenen contacte amb l’organisme internacional i que la bona relació amb aquest es basa que sempre s’han seguit les seves recomanacions.

Arran de la polèmica sobre la plataforma esquiable de Soldeu, que ha d’ampliar i millorar l’arribada de la pista Avet, Carles Visa assegura que és aquest traçat el més indicat per acollir les finals de la Copa del món del 2019.

També ha remarcat que si s’ha aconseguit tenir aquesta prova és perquè s’han anat seguint les recomanacions que la FIS els ha marcat els darrers anys: “van començar amb recomanacions per tenir copes d’Europa, hem tingut dues copes del món i ara les finals”, Afegeix que “hem fet molt bé la feina i crec que hauria de tenir continuïtat”.

Visa creu que les finals del 2019 es faran perquè ja han estat adjudicades. Sobre la possibilitat de que les acollís la pista Àliga, diu que és possible però no idoni: “si pel que sigui no es fa la plataforma, sempre hi ha l’opció de fer-ho a la pista Àliga”. Indica, però, que “l’arribada és estreta i s’haurien de fer-hi millores per complir amb les demandes d’unes finals de la copa del món”.

El director de la Federació d’Esquí també ha recordat la carta que va enviar la FIS ara fa unes setmanes, on s’indicava que sense plataforma esquiable, la pista de l´Avet no podia acollir curses masculines de la Copa del Món ni finals que necessitin dues pistes simultànies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada