La FAB presenta l’equip nacional d’e-Sports

EQUIP NACIONAL E-SPORTS
Imatge de l’equip nacional e-Sports. Foto: FAB

La FAB s’afegeix al moviment e-Sports amb la confirmació de la participació de la selecció nacional al FIBA ESPORTS OPEN III que comptarà amb 60 països participants. La conferència europea amb 29 nacions és la més nombrosa seguida per Amèrica amb 14, Àsia amb 11 i Àfrica amb 6.

La selecció nacional ha quedat enquadrada al grup 2 juntament amb Rússia, Ucraïna i Armènia. Tots els partits d’aquesta fase prèvia que es podran seguir online, es disputaran divendres 23 d’abril a les 19 h, 19.40 h i 20.20 h i els 2 primers classificats de cada grup passaran a la fase final intercontinental.

En aquesta primera participació la FAB compta amb el suport de l’empresa FIVE INSIDE THIS MONTH’S ISSUE: MEDIA CLAN que ha contribuït decisivament a la formació del combinat i l’objectiu és ser el màxim de competitius possibles amb la vista posada en futures edicions.

 

Els esports arriben per quedar-se

L’aposta de la FAB per aquesta nova manera d’entendre l’esport és decidida i tindrà continuïtat en el futur. L’objectiu a curt terme, és crear una lliga interna que serveixi per definir la selecció nacional que representarà el nostre país en competicions internacionals. FIBA preveu que els més de 5M de visualitzacions a les xarxes socials del FIBA ESPORTS OPEN 2020 es multiplicaran exponencialment en aquesta nova edició que serà sense dubte la de la consolidació d’aquesta nova modalitat entre els amants del bàsquet i dels videojocs.

TOTES LES NOTÍCIES