La Junta directiva de la Federació Andorrana d’Associacions de persones amb Discapacitats (FAAD) ha tramès un comunicat on indica que abans d’ahir va enviar un escrit a la presidenta d’AMIDA,agustina Grandvallet. El text en qüestió diu textualment el següent:

Benvolguda companya,

Des de la junta directiva de la FAAD, reunida el proppassat 1r de desembre d’enguany, ens mostrem sorpresos de les teves manifestacions a la premsa envers l’entitat que formes part.

Fins al moment no sabem quines són les problemàtiques que manifestes en varis mitjans de comunicació. Des de la junta directiva, de la qual AMIDA també forma part, et demanem una reunió el més ràpid possible per a que ens puguis explicar el que us inquieta i poder trobar, com no podria ser d’altra manera, els camins d’entesa i les solucions adients.

Restem, per tant, a l’espera que ens comuniquis quin dia us va bé per a poder reunir-nos i parlar. Informar-te que el proper 15/12/2014, per si us convé la data, tenim la reunió mensual de la junta de la FAAD.

Així mateix, en el mateix comunicat, la  Junta directiva de la FAAD, esmenta que “la Sra. Grandvallet ens ha respost ahir al matí declinant la invitació de la FAAD, al·legant les dates nadalenques, manca de tractament dels temes a plantejar amb la FAAD per part de la seva junta directiva i temes, molt respectables, de salut.

La junta Directiva de la FAAD resta doncs a l’espera de que AMIDA ens doni les explicacions escaients a les seves inquietuds. Pel que respecta a aquest tema la junta de la FAAD no es tornarà a pronunciar fins haver parlat, com no pot ser d’altra manera, amb els companys d’AMIDA”.

Text: Junta directiva de la FAAD.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada