duanaLa Duana andorrana ha aixecat dos expedients en dues actuacions efectuades durant els primers deu dies de l’any en matèria de contraban de tabac. En una de les intervencions es van decomissar 1.120 paquets de tabac i en l’altra 5.000.

En la primera intervenció, el 7 de gener, la Duana va imposar una sanció per valor de 2.171,50 euros per una infracció de contraban tipificada a l’article 249 del Codi de Duana. Els agents van controlar dins de la zona de la duana francoandorrana el conductor d’un vehicle de la marca Renault, amb matrícula francesa, que transportava 1.120 paquets de cigarretes de diverses marques. Els agents van decomissar el tabac i el mitjà de transport.

En la segona intervenció, el 10 de gener, es va aixecar un expedient sancionador de 150.253 euros per una infracció molt greu de la Llei de control de mercaderies sensibles, en controlar un vehicle amb matrícula andorrana que circulava sense llicència a la carretera de Fontaneda. Durant el control els agents van retenir 5.000 paquets de cigarretes de diverses marques per un valor total de 6.935 euros.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada