La Duana comissa 3.200 paquets de tabac i imposa multes per 153.317 euros durant el gener

La Duana Andorrana ha efectuat diferents intervencions durant el mes de gener en matèria de contraban de tabac. Concretament, la Duana ha comissat 3.200 paquets de tabac i ha imposat multes per un valor total de 153.317 euros en un total de tres operacions realitzades durant el mes de gener.

L’actuació més recent i en què es va incautar una major quantitat de tabac va ser el passat divendres dia 27, quan es van interceptar 2.000 paquets de cigarretes de contraban de la marca Fortuna valorats en 2.360 euros. Els fets van tenir lloc a les 17 hores, quan els agents de Duana van interceptar dins de la franja duanera a l’alçada de Juberri dos individus de nacionalitat espanyola i veïns de la Seu d’Urgell transportant il·legalment el tabac. La Duana Andorrana va procedir al comís del tabac i a la imposició d’una sanció per infracció de contraban del valor del tabac, és a dir, de 2.360 euros

D’altra banda, la Duana també va imposar una sanció de 150.253 euros per una “infracció molt greu” d’acord amb la Llei de control de mercaderies sensibles, al controlar un vehicle de matrícula andorrana que circulava sense llicència dins el poble de Sant Julià de Lòria. Durant el control, que va tenir lloc a les 13 hores del dilluns 16 de gener, els agents de Duana van procedir al comís de 1.000 paquets de cigarretes de la marca Marlboro per un valor de 1.760 euros.

El dimecres 11 de gener, els agents de la Duana també van controlar un vehicle de matrícula espanyola que transportava il·legalment tabac de contraban en un doble fons. L’infractor, de nacionalitat espanyola i veí de la Seu d’Urgell, va ser controlat a les 18 hores dins la zona de Duana de la frontera hispano-andorrana, trobant la quantitat de 200 paquets de cigarretes de la marca Marlboro amagats en el paracops de la part posterior del vehicle, valorats en 352 euros. La Duana Andorrana va comissar el tabac i va imposar una sanció de 704€.

(Cliqueu a sobre per ampliar)

(Fotos: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *