La Duana Andorrana ha informat que entre l’última setmana d’agost i la primera de setembre ha imposat tres expedients sancionadors per infracció de contraban, tipificada a l’article 249 del Codi de Duana, Llei 5/2004, en controlar tres vehicles que transportaven il·legalment tabac dins la franja duanera.

En la primera intervenció, que va tenir lloc el 27 d’agost, la Duana va interceptar 3.500 paquets de cigarretes de diverses marques en controlar, dins la zona de la Rabassa, un vehicle amb matrícula andorrana que transportava il·legalment el tabac. La Duana Andorrana va imposar una sanció d’un import de 3.605 euros i va comissar el tabac i el vehicle.

El 6 de setembre, la Duana va interceptar un primer vehicle, amb matrícula francesa, fora del nucli urbà del Pas de la Casa, a la franja duanera, que transportava il·legalment 1.067 paquets de cigarretes valorats en 1.502,38 euros. Uns minuts més tard, un segon vehicle, també amb matrícula francesa, va ser controlat a la mateixa zona quan transportava il·legalment 1.720 paquets de cigarretes de diverses marques valorats en 2.323,90 euros. La Duana Andorrana va comissar el tabac i els vehicles, i va imposar dos sancions d’uns imports de 1.502,38 euros i 2.323,90 euros, respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada