En el que portem d’any la policia ha detingut prop de 170 persones per tràfic o consum de drogues. La de les drogues és una de les lluites principals de la policia sobretot quant a la venda d’estupefaents a menors. El director del cos d’ordre avança que les detencions en aquest sentit s’han estabilitzat després d’una intensa campanya de controls. Jordi Moreno destaca el treball fet tant pel grup especialitzat com per les patrulles i els controls fronterers.

Fins a mitjan novembre la policia havia detingut 165 persones per tràfic o consum d’estupefaents. Una dada inferior a la registrada el 2018, que es va tancar amb 187 detencions. El director del cos d’ordre destaca que ha estat una feina liderada per l’àrea de policia judicial i investigació criminal, que ha rebut el suport tant de les patrulles com dels controls de fronteres, que han incrementat el nombre de detencions.

Jordi Moreno ha recordat que aquesta és una de les grans lluites de la policia, que ha posat molts esforços a eliminar les xarxes destinades a la venda de drogues a menors amb molta presència als llocs freqüentats per joves. “No és fàcil. Sempre hi ha i sempre n’hi haur+a, però s’està fent bona feina”,. ha assegurat.

També s’ha reforçat la presència policial a les estacions d’esquí on es constata una gran presència d’estupefaents. De les 165 detencions fins a mitjan novembre en destaquen 4, la majoria el mes de gener, en què es van decomissar 20 grams de cocaïna, més de 4 quilos de marihuana, tres d’haixix, 190 unitats d’èxtasi i 150 grams d’amfetamines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada