omsEl Cap de Govern, Antoni Martí, i la ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer, han rebut aquesta tarda a l’edifici administratiu del Govern la directora regional per Europa de l’Organització Mundial de la Salut, Zsuzsanna Jakab. Jakab ha agraït al Govern l’organització de la Segona reunió d’alt nivell dels petits estats de l’OMS Europa i ha encoratjat Martí i Ferrer a continuar amb la reforma del sistema sanitari.

Jakab ha recordat que va ser a Andorra on es va gestar, el 2011, l’Estratègia Europea per a la Salut 2020 i que ara, quatre anys després, és el moment d’avaluar la implementació d’aquesta estratègia, que ha estat adoptada per la majoria de països europeus. La directora regional de l’OMS a Europa ha posat l’accent en la necessitat de reforçar els sistemes d’informació de la salut i la prevenció per, de tal manera, ser capaç d’abordar els problemes el més aviat possible i amb un cost menor de recursos.

Martí i Ferrer han agraït a Jakab la col·laboració que l’OMS ha prestat a Andorra durant els darrers anys, així com la feina de l’organització a l’hora de vetllar per la promoció de la salut, el benestar i els estils de vida saludables a nivell internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada