Tres són les prioritats que es marca per a aquest mandat el nou cònsol major d´Encamp: mantenir el benestar dels ciutadans, impulsar un pla de dinamització d´Encamp per atraure empreses de serveis i apostar per la modernització del Pas de la Casa. Jordi Torres Arauz assegura que el sanejament de les finances comunals permetrà invertir entre 2 i 4 milions d’euros anuals.

El nou cònsol d´encamp, Jordi Torres Arauz, aposta per donar continuïtat a l’acció de govern del passat mandat i es fixa tres prioritats per a aquest mandat.

Torres assegura que vol convertir Encamp en un centre d´empreses de serveis que dinamitzin l´economia de la població. Pel que fa al Pas de la Casa el volen continuar millorant estèticament i treballar per obrir més el peu de pistes. Assegura que continuaran endavant amb l´acord d´intencions signat amb Saetde. De fet, ara estan buscant la fórmula legal per fer-ho realitat. Tot i que ara ha quedat fora de l´acord, el cònsol encampadà diu que insistiran perquè el soci majoritari es faci càrrec del Funicamp.

Pel que fa a les finances comunal, Torres assenyala que ara estan molt més sanejades, la qual cosa permetrà fer inversions d´entre 2 i 4 milions d´euros anuals i reprendre projectes que la passada legislatura van quedar en un calaix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada