diamond-chairAquesta original cadira va ser creada l’any 1952 per l’artista, catedràtic i dissenyador de mobles Harry Bertoia, però encara avui en dia se segueix fabricant. A causa de les varetes de filferro soldades amb què s’elabora la Diamond Chair, aquest italià emigrat als Estats Units va ser pioner en la utilització del filferro per fabricar mobles, i des d’aleshores el filferro es va incorporar en el món del disseny com un material més.

El disseny de la Diamond Chair, que va ser patentat per Knoll International, és poc convencional i pot semblar fins i tot un moble fred i massa rígid, però, en realitat, les seves formes curvilínies fan que sigui una cadira molt còmoda, a més, s’ha incorporat un coixí en el seient.

El nom de “diamond” (diamant) no és casual, sinó que respon a la seva forma que, a més de funcional, resulta molt decorativa, ja que es va dissenyar de tal forma que semblés una escultura vista des de qualsevol costat, per la qual cosa s’adapta a la perfecció a qualsevol tipus d’ambient, tant a l’interior com a l’exterior de la llar.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada