casadevall 1

Les connexions d´ADSL a Andorra ja són història. Andorra Telecom va desconnectar ahir les línies que encara no havien migrat a la fibra òptica. Tan sols mantenen aquest servei de banda ampla vuitanta clients que en breu es passaran al servei de fibra òptica.

El desmantellament de la xarxa ADSL suposarà un estalvi de 200.000 euros, sobretot en qüestions de manteniment. La companyia, a més, té previst millorar les tarifes dels serveis el 2015 i oferir un paquet conjunt de telefonia fixa, mòbil, televisió i internet.

Dels 289 clients que quedaven amb connexions ADSL, la majoria eren empreses. Avui ja no es poden connectar a internet, ja que Andorra Telecom va desmantellar ahir la xarxa per tal que tothom migrés a la fibra òptica. Tan sols mantenen el servei d´ADSL vuitanta clients, gairebé tots particulars, que estan en procés de passar-se al servei de fibra òptica.

La fi de l´ADSL suposarà un estalvi important per a la parapública “superior als 200.000 euros anuals en manteniment de maquinària”, ha explicat el director de relació amb el client i màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall.

Casadevall també ha anunciat millores de tarifes per a l´any vinent. per oferir un paquet conjunt de serveis de telefonia fixa, mòbil, internet i televisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada