La demanda contra el Tobotronc reclama danys i perjudicis i més mesures de seguretat

Mark Mackay, el pare de la nena que l’agost de l’any passat va patir una ferida greu al peu mentre baixava pel Tobotronc, ha presentat aquest dimarts una demanda civil a la Batllia. D’una banda, reclama una indemnització per danys i perjudicis, i de l’altra, que es rectifiquin les mesures de seguretat de l’atracció, ja que tenen un peritatge d’un enginyer industrial on es detecten irregularitats en les mesures que el fabricant demana a tota empresa que compri aquest giny. Mackay ha assegurat que ‘si hi ha més de 50 accidents és que alguna cosa passa’, perquè ‘si només hagués estat un, sí que hagués pogut ser fortuït o a causa d’alguna imprudència’.

Mark Mackay, que ha presentat la demanda acompanyat de la seva advocada a Andorra, Meritxell Valls, ha lamentat que a causa de l’accident, han tingut moltes despeses mèdiques, i per tant reclamen a la Justícia que els hi cobreixin. Mackay ha explicat que la seva filla encara s’està recuperant, està fent rehabilitació, porta una fèrula i al setembre haurà de tornar a ser intervinguda.

El pare ha destacat que ‘si hi ha més de 50 accidents és que alguna cosa passa’, i no entén que el Comú de Sant Julià de Lòria s’aferri a l’argument ‘que sí que compleixen amb tot’. En aquest sentit, acusa el Comú de ‘negar l’evidència’ i de posar per davant els interessos polítics i econòmics per sobre dels de les persones. A més, lamenta que amb la creació del bloc stoptobotronc.com els acusin de desprestigiar Naturlàndia, quan ‘simplement recollim totes les informacions publicades sobre el tema i de testimonis contrastats’. En aquest sentit, ja ha avançat que han contactat amb tres o quatre afectats que testificaran a favor seu.

Mackay s’ha mostrat convençut que la Justícia els donarà la raó ja que han presentat la documentació suficient perquè la demanda tingui prou pes, però en el cas que no els la donin en primera instància, estan disposats a arribar ‘fins on faci falta’.

1 comentari

  1. El Sr MacKay no cerca justicia en aquest trist accident. Busca diners, i farà tot el mal que pugui. Ja el vam veure repetidament a TV3 atacant a Naturlandia.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES