La delegació de la Francofonia s’acomiada del país a les Valls del Nord i sota la neu

La tercera jornada de la visita oficial a Andorra de la secretària general de l’Organització Internacional de la Francofonia, Michaëlle Jean, s’ha iniciat a la Farga Rossell de la Massana. Jean i la delegació de l’OIF han conegut la instal·lació i allà se’ls ha fet una explicació sobre la història de la indústria del ferro al país. Ho han fet acompanyats del ministre de Salut, Carles Àlvarez, i del cònsol major de la Massana, David Baró.

De la Farga Rossell la delegació s’ha desplaçat fins a Llorts, per fer un tram de la Ruta del Ferro i al Camí Saludable dels Drets Humans. Malgrat la nevada i les dificultats per circular, Jean no ha volgut canviar l’agenda marcada i ha fet tot el previst: visitar l’exterior de la mina i fer un tram de la Ruta del Ferro. Àlvarez li ha anat explicant detalls del trajecte i de la zona. S’han sumat a la visita i a l’explicació els cònsols d’Ordino, Josep Àngel Mortés i Gemma Riba.

Han estat els moments més distesos d’aquesta visita oficial de tres dies de la delegació de l’OIF, i fins i tot han acabat tots tirant-se boles de neu i fotografiant el moment amb els seus telèfons mòbils.

Al migdia la delegació ha posat punt final a l’agenda d’actes. Està previst que durant aquesta tarda de dimecres abandonin el país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.