El Tribunal Superior ha analitzat avui el recurs presentat per la defensa d´un policia condemnat a 4 anys d’inhabilitació professional per compartir informació sensible amb un amic condemnat per violència domèstica. Ha demanat l´absolució al·legant vulneració de drets fonamentals i desproporcionalitat en les mesures de control. El fiscal s´hi ha oposat i ha dit que la justícia vol l’agent fora del cos de policia.

La defensa del policia condemnat ha insistit en la innocència del funcionari i n’ha demanat l’absolució davant el Tribunal Superior. La lletrada creu que les escoltes telefòniques practicades i el control de les consultes a la fitxes policials són nul·les perquè vulneren el dret a la intimintat i el secret de les comunicacions. A més, considera que són mesures desproporcionades per investigar només sospites.

El fiscal s´ha oposat al recurs i ha demanat confirmar la sentència de dos anys de presó condicional i quatre anys d’inhabilitació professional. Ha insistit en la gravetat dels fets ja que l´acusat va passar informació sensible sobre víctimes de violència de gènere a un agressor condemnat. Considera adequada la sentència de primera instància. Ha dit que amb ella, la justícia ha deixat clar que no vol que l’agent torni al cos de policia.

El processat va ser absolt d’un altre delicte de blanqueig de diners procedent del narcotràfic per un error de forma en el procediment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada