xavier-trias2La defensa de Xavier Trias a Andorra està a l´espera que els bancs andorrans responguin a la petició que ha fet perquè certifiquin que no té comptes a Andorra. L´alcalde de Barcelona vol defensar-se així de la informació publicada pel diari espanyol “El Mundo” en què s´afirmava que Trias hauria transferit a un banc d´Andorra 12,9 milions d´euros des de Suïssa, al febrer del 2013.

Xavier Trias està a l´espera de saber si els bancs andorrans atenen la petició d’emetre un certificat que faci constar que no té comptes bancaris a Andorra. Segons ha pogut saber RTVA, els bancs encara no han fet arribar cap resposta a l´advocat de Trias a Andorra, Jean Michel Rascagneres, ni en un sentit ni en l’altre.

Dijous els bancs van rebre via notarial una petició de l´alcalde barceloní en què els demanava que fessin aquest certificat. En la carta enviada, Trias posava com a exemple la Unió de Bancs Suïssos, que el 31 d´octubre va emetre un certificat conforme Trias no tenia comptes al país helvètic. Tot i que encara no han pres una decisió, els bancs andorrans ja han lliurat certificacions negatives en altres casos els últims anys.

Amb el certificat demanat a la banca andorrana, Trias vol defensar-se de les acusacions del diari “El Mundo”, que l´acusava d´haver transferit 12,9 milions d´euros el 2013 des d´un compte suís a un banc d´Andorra, un extrem que l´alcalde nega rotundament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada