La davallada dels visitants espanyols manté les xifres de maig amb tendències negatives

El mes de maig han entrat al país 565.991 visitants, amb una tendència anyal del -0,3%. Així ho ha fet públic el Departament d’Estadística, que ha assenyalat que el nombre de turistes ha estat de 105.545 amb una tendència anual negativa, del -0,1%, mentre que el nombre d’excursionistes ha estat de 460.446 amb una tendència anual positiva, del 0,5%. El descens dels visitants provinents d’Espanya ha contribuït a mantenir aquestes tendències negatives.

El mes de maig han entrat al país un total de 565.991 visitants, dels quals 460.446 (81,4%) són excursionistes mentre que 105.545 són turistes (18,6%). Això representa una tendència negativa durant el mes de maig, a causa de les xifres negatives del nombre de turistes i malgrat la tendència positiva dels excursionistes. Per nacionalitats, els visitants espanyols presenten una tendència negativa a causa de la davallada del nombre d’excursionistes i de turistes.Ç

Les dades mostren que el mes de maig han visitat Andorra un total de 105.545 turistes, amb una tendència anual negativa, d’un -0,1%. Per nacionalitats, els espanyols presenten una tendència negativa, d’un -0,3%, mentre que els turistes francesos i els d’altres nacionalitats registren una tendència anual positiva.

Pel que fa als excursionistes, durant el mes de maig n’han entrat un total de 460.446, situant la tendència anual en valors positius, d’un 0,5%. Per nacionalitats, els francesos són els que presenten una tendència positiva, mentre que la resta presenten tendències anuals negatives.

Pel que fa als motius de la visita, els excursionistes assenyalen les compres en primer lloc, mentre que els turistes destaquen la voluntat de visitar Andorra en general com a raó de la seva estada. D’altra banda, la majoria de visitants vénen en família o en parella, i en el cas dels turistes, pernocten una mitjana de 2,2 nits.

1 comentari

  1. Aquestes xifres, són molt inferiors a les fetes públiques per la societat Andorra Turisme, què no haurien de ser les mateixes? Qui no sap comptar?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES