La cullera de Google

cullera google

Google pretén posar el seu segell en tots els objectes que intervenen en la nostra existència. Si ha dut a terme exercicis en el món de l’automoció i són pocs els que desconeixen les seves ulleres de realitat augmentada, l’empresa americana ara s’ha disposat a entrar en un nou sector fabricant una cullera.

Han sentit bé, el major cercador del món va a fabricar l’artefacte reservat a cuines. No obstant això hi ha una especificitat en aquesta producte. La cullera de Google està dissenyada per contrarestar els tremolors que produeixen malalties com el Parkinson.

Després de comprar l’empresa Lift Labs fa 2 mesos, Google ha anunciat aquest aparell que detecta el moviment generat pels tremolors de la mà i és capaç de corregir donant lloc a l’estabilitat.

Per al desenvolupament d’aquesta cullera, Google ha comptat amb la participació de professionals de la medicina com la neuròloga Jill Ostrem de la universitat UC San Francisco Medical Center. A més de ser un avanç per als malalts de Parkinson la cullera també vol ajudar a comprendre millor aquesta malaltia que actualment afecta 120.000 persones a Espanya ia un total de 4 milions de persones a tot el món.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.