La Creu Roja tanca la campanya d’estiu amb 184 donacions

 

sang

La campanya d’extraccions de sang de la Creu Roja s’ha acabat aquest dimecres amb les darreres extraccions arribant a la xifra de 184.

La Creu Roja ha valorat positivament aquesta primera campanya realitzada a l’estiu i ha assegurat que, malgrat la calor i les vacances, ha assolit una bona xifra. L’entitat agraeix a tothom la participació en aquesta campanya ja que el sistema sanitari sempre requereix de disponibilitat de sang, per exemple, per poder fer transfusions en casos d’urgència com accidents o operacions quirúrgiques.

Aquesta és la segona col·lecta de l’any, després de la Marató de donants que es va fer el 24 d’abril. Aquella cita va ser tot un èxit; es va batre el rècord de donacions en una sola jornada després d’arribar a les 460 i sumar 237 donants nous, que mai abans havien participat en una campanya d’extraccions d’aquestes característiques.

A aquestes s’hi sumaran les que s’aconsegueixin a les properes campanyes. Entre totes s’espera anar incrementant la xifra de les donacions fent honor al lema de la campanya: “Som donants d’alçada”.

La campanya compta amb el suport del Ministeri de Salut, Afers Socials i Ocupació, el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya,

TOTES LES NOTÍCIES