La Creu Roja tanca la campanya de primavera amb 224 donacions

La campanya d’extracions de sang de la Creu Roja Andorrana s’ha acabat aquest vespre amb les darreres extraccions fetes al centre cultural i de congressos lauredià, a Sant Julià de Lòria. Tancat el recompte, s’ha arribat a la xifra de 224. Al llarg de la setmana, l’equip d’extraccions de sang ha passat per totes les parròquies per atendre els donants.

La Creu Roja agraeix a tothom la participació en aquesta campanya ja que el sistema sanitari sempre requereix de disponibilitat de sang, per exemple, per poder fer transfusions en casos d’urgència com accidents o operacions quirúrgiques.

La primera col·lecta de sang d’enguany va ser el març passat i en dos dies es van sumar justament la mateixa quantitat que aquesta setmana, 224 donacions, que van marcar un bon inici a la campanya. D’aquesta manera, el balanç global de l’any ja és de 448. A aquí s’hi sumaran les que s’aconsegueixin a de les dues properes campanyes, a l’octubre i al desembre. Entre totes s’espera superar la xifra de les 1.500 donacions per fer honor a l’eslògan “Som donants d’alçada”, després de les 1.047 que es van aconseguir en tot l’any passat. Per acabar d’arribar a aquesta xifra, la Creu Roja treballa en la possibilitat d’organitzar una col·lecta més i amb un format diferent.