La Creu Roja Andorrana programa una col·lecta de sang per al 18 i 19 de setembre

La  Creu Roja Andorrana organitza una nova campanya de donació de sang els propers 18 i 19 de setembre, amb el lema ‘Vine a donar sang, sigues solidari’. La col·lecta es farà a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, tots dos dies de les 11 hores a les 14 hores i de les 16.30 hores a les 21.30 hores. La Creu Roja i el Banc de Sang i Teixits esperen superar les 1.095 donacions del 2016 i aconseguir nous donants.

Amb el lema ‘Vine a donar sang, sigues solidari, la Creu Roja Andorrana ha programat una nova campanya d’extracció de sang per als dies 18 i 19 de setembre. Serà la tercera col·lecta d’aquest 2017 i es durà a terme a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, de les 11 hores a les 14 hores i de les 16.30 hores a les 21.30 hores. Amb aquesta campanya, la Creu Roja Andorrana i el Banc de Sang i Teixits esperen superar les 1.095 donacions de l’any passat i sumar nous donants.

Per poder donar sang cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 quilos. També es recomana menjar i hidratar-se bé abans de fer la donació. A més, en el cas que es doni sang per primera vegada, cal portar un document d’identitat.

La campanya compta amb el suport del Govern d’Andorra, el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el comú d’Escaldes-Engorgany. 

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.