El projecte de llei de modificació de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme s’ha aprovat aquest dijous durant la sessió de Consell General amb l’abstenció de l’oposició amb l’excepció del conseller d’SDP Víctor Naudi.

El debat s’ha centrat, però, en la creació d’un registre de la propietat, tal com defensava el PS, i les polítiques sobre l’habitatge. I és que Pere López ha acusat el Govern de fer “política de postureig”, ja que sense un registre de la propietat ha posat en dubte que es puguin dur a terme mesures efectives sobre l’habitatge, si “no saben què passa al mercat immobiliari”.

El cap de Govern, Toni Martí, li ha respsot que no era en el debat sobre aquesta llei on s’havia d’emmarcar una registre de propietat i ha destacat que per plasmar-lo cal primer els cadastres comunals.

El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha remarcat que amb aquesta reforma es podrà ser més àgil en la plasmació de projectes d’interès nacional.

L’oposició ha lamentat que no es faci una reforma en major profunditat i Torres ha dit que és “complex” i que no serà possible abans que acabi la legislatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada