La Covid-19 causa tres noves defuncions, totes de residents de Sant Vicenç d’Enclar

La clínica geriàtrica de Sant Vicenç d'Enclar després d'una nevada
La clínica geriàtrica de Sant Vicenç d’Enclar després d’una nevada. Foto: ATV

La Covid-19 ha causat tres noves defuncions en les darreres hores. Es tracta de tres persones que actualment residien a Sant Vicenç d’Enclar, segons ha informat el Govern en un comunicat. Així, el total de morts amb coronavirus SARS-CoV-2 registrades al Principat s’eleven a 91.

Pel que fa al total de casos diagnosticats des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 9.038 persones –8.181 corresponen a la segona onada–. Se n’han detectat 92 en les darreres hores. D’altra banda, 8.116 persones han superat la malaltia; no s’ha registrat cap alta en les darreres hores.

Així, actualment hi ha 831 casos actius. Hi ha 29 pacients de Covid-19 ingressats a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell: 22 persones es troben a planta i 7  l’UCI, 5 d’elles requereixen ventilació mecànica.

A la planta COVID-19 habilitada al Centre Sociosanitari El Cedre hi ha 19 ingressats: 7 procedeixen de Salita, 11 de Sant Vicenç d’Enclar i 1 de la Residència Albó.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 27 aules estan sota vigilància activa –3 total i 24 parcial– i 19 en vigilància passiva.

TOTES LES NOTÍCIES