‘La Corte del Faraón’ tanca la tercera temporada d’òpera

Sant Julià de Lòria tancarà la tercera temporada d’òpera el proper cap de setmana 12 i 13 de maig amb la sarsuela, ‘La Corte del Faraón’.

L’espectacle comptarà novament amb la participació de part dels representants del nou Cor d’Òpera d’Andorra i també amb artistes del país i professionals del món de la lírica.

La protagonista tornarà a ser la soprano Jonaina Salvador i aquesta vegada estarà acompanyada per l’actor i tenor còmic, Joel Pla, que viurà la seva primera experiència amb aquest registre sobre l’escenari. “És molt excitant i arran de les classes de cant, on hem treballat molt la tècnica em sentiré molt còmode en tots els registres”, ha explicat Pla.

L’obra, una barreja de sarsuela, revista, opereta i vodevil que transcorre a Egipte, té un registre més pròxim al teatre i a la comèdia per això s’ha decidit comptar amb professionals del món teatral. ‘La Corte del Faraón’ també comptarà amb la participació de Ximena Agurto, Xavier Fernández o Eva Sauret, i amb els professionals d’Andorra Guillem Forné o Francisco Amat.

Salvador ha ressaltat que “les veus són adequades al gènere i és necessita més un actor que un cantant”. ‘Tutto Motzzart’ i ‘L’elisir d’amore’, les altres dues obres que han completat la temporada, han aplegat prop de 1.500 persones al llarg de les quatre actuacions, dos per espectacle, que s’han fet.