tt-xtremA Sant Julià de Lòria, concretament en una zona propera a la localitat de Fontaneda, es disputarà diumenge que ve (dia 20), a partir de les 10h00, la tercera cita del calendari de la Copa TT Xtrem 2015, en la qual es decidiran els guanyadors tant de la categoria PROTO com la de PREPARATS.

Els organitzadors de la prova, Automòbil Club, han programat un final de campionat amb importants canvis respecte a l’horari i recorregut de la prova. Serà una jornada doble que s’iniciarà a les 10h00 amb la disputa de 7 primeres zones del traçat. Els equips tindran fins a les 14h00 per superar aquesta primera secció.

Després d’una hora en la qual els participants podran reposar forces, es reprendrà la competició, 15h00, per completar una segona secció de característiques semblants a l’anterior, és a dir, 7 zones amb un temps màxim de 30’ per superar cadascuna i 4 hores de temps màxim per finalitzar la prova.

Com és habitual, els organitzadors han limitat a 20 el total de vehicles en la llista d’inscrits. Els interessats poden cursar les seves sol·licitud fins a les 19h00 de proper divendres (dia 18)

En referència al traçat que hauran de superar els equips a Sant Julià de Lòria, David Choy (director de la prova) ens va fer el següent comentari: “El recorregut total serà de 14 zones (les 7 que es disputin en la primera secció es disputaran a l’inrevés en la segona) marcades en un entorn natural de la localitat de Fontaneda. Es tracta d’obstacles que en aparença són complicats però amb una bona estratègia tots es poden superar. El treball del copilot serà en alguns casos decisiu igual que la bona utilització dels accessoris que estan autoritzats a les zones”.

Amb tota seguretat, Ramón Pujol-Albert Cabanes, serà l’equip a superar en la categoria PROTO. Raventós-Cuevas, Guardiola-Solà, Betriu-Baiona, … entre d’altres, posaran tot de la seva part perquè els líders de la categoria no acabin la Copa TT 2015 comptabilitzant totes les seves actuacions per triomfs.

Més igualtat es preveu en la categoria PREPARATS, en les dues cites anteriors els germans Choy han estat els guanyadors, David a La Massana i Joan a Arinsal, a pesar de tot pilots com Sergi Simó o Facundo Redondo encara no han dit la seva última paraula en aquest certamen.

Com queda dit, en aquesta ocasió el protocol de sortida s’iniciarà a les 9h00 del proper diumenge (dia 20). Una vegada completat els briefing (equips i controls) i el reconeixement visual de les zones, concretament a les 10h00, es donarà la sortida a la primera secció del la Copa TT de Sat Juliá de Lòria.

En finalitzar la competició es durà a terme el lliurament de trofeus, tant de l’última prova de calendari com de la Copa TT Xtrem 2015.

Text i foto: Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada