L’esforç de l’Automòbil Club d’Andorra s’ha vist, un any més, recompensat amb la confirmació del calendari de l’ara nomenada Copa TT Xtrem 2013.

Per la 6ª edició del certamen andorrà, estan previstos tres meetings amb estructures i dificultats molt diferents, amb l’objectiu de posar a prova l’habilitat i la resistència dels equips participants per superar les zones.

Una any més, la implicació del Comú de Sant Julià de Loria i del Comú de la Massana, ha estat determinant a l’hora de posar dates i escenari a la Copa TT Xtrem de la present temporada. La cita de La Massana creix de manera espectacular, en el decurs de la nit del divendres(dia 12 de juliol) s’intentarà apropar als vehicles fins al mateix centre de la localitat, mentre que l’endemà l’activitat dels participants de centrarà a l’Abocador de Beixalis. La prova d’Arinsal, la que té el palmarès més ampli, es celebrarà segons el seu format clàssic durant les festes de la població que li dóna nom a la cursa.

Una vegada més, esment especial mereix la Xtrem Challenger de Sant Julià de Lòria que segons ens comenta Albert Cabanes serà encara més internacional, aquestes eren les seves paraules: “Nosaltres sempre intentem créixer, ens agradaria implantar coses que veiem en les nostres experiències lluny d’Andorra, algunes les podem aplicar i d’altres és més difícil”. De tota manera les preinscripcions van a un ritme de record: “És cert, es van obrir al passat 1 de maig i en 5 dies són 28 els equips que l’han formalitzat, d’ells 3 anglesos que no han vingut mai. No hi ha dubte que els equips estan molt contents amb el format de la nostra prova. També els organitzadors valoren de manera positiva aquest format, aquest any la Challenger de Portugal es disputarà segons les directrius del nostre reglament”.

La reglamentació de la Copa TT Xtrem 2013 no tindrà grans canvis. Es mantindran les tres categories, Proto, Preparats i Sèrie. Els vehicles de les dues primeres podran disputar el calendari complet mentre que els de Sèrie finalitzaran el seu campionat a Arinsal.

Els equips que tinguin en ment disputar la Copa TT Xtrem de la present temporada encara tenen un parell de mesos per posar a punt les seves mecàniques. El dies 12 i 13 de Juliol començarà la lluita pels triomfs en l’esmentat certamen.

  • 12 i 13 de juliol: la Massana
  • 24 d’agost: Arinsal
  • 11, 12 i 13 d’octubre: Xtrem Challanger Andorra

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada