La Copa Catalana Internacional DHI de Vallnord obre inscripcions

Foto: Ocisport / Francesc Lladó

Parlar de Vallnord Pal Arinsal és parlar de DH. El constant treball d’aquesta estació andorrana i la seva passió pel descens han portat a posicionar-la com un dels bike park més ben valorats, ja no a Europa, sinó al món sencer. Tot el planeta coneix les seves zones d’enorme pendent o els seus exigents trams al bosc.

Agafant la base del circuit de la Copa del Món, amb algunes adaptacions (per respectar el temps de carrera marcat pel reglament UCI), es podrà gaudir d’un recorregut perfecte per gaudir del descens més exigent. Serà l’escenari d’una prova de la Copa Catalana de DH, compartint protagonisme el mateix cap de setmana amb el final de la Super Cup Massi de XCO. En resum, el cap de setmana del 14 i 15 de setembre es podrà gaudir del millor BTT a una de les meques d’aquest esport.

Per si fos poc, la Copa Catalana de DH a Vallnord és una de les poques ocasions que tindran els riders del sud d’Europa per sumar punts UCI. La cursa estarà inclosa en el calendari internacional i, pocs dies després dels Campionats del Món, pot ser la millor manera de tancar l’any.

Posicionada just a finals de l’estiu, pocs plans millors poden haver per a un rider de DH de passar el final de les vacances rodant i competint per un dels millors bike parks del planeta. Aquesta oportunitat la tindràs els dies 14 i 15 de setembre de 2019. No la deixis escapar.

TOTES LES NOTÍCIES