escola-espanyolaUnes 3.900 persones han presentat la seva candidatura per ocupar una de les places d’interí que ha convocat el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte espanyol. Segons han indicat des de la Consejería de Educación d’Andorra, la xifra és una mica inferior a la d’anteriors anys perquè els requisits eren més estrictes. Així, per exemple, s’exigia més experiència docent en l’especialitat demandada. Els sol·licitants opten a unes 22 places, han explicat des de la Consejería.

Aquest dimarts va acabar el termini per accedir a la convocatòria per a la formació de les llistes d’aspirants a cobrir llocs docents en règim d’interinitat en els centres escolars espanyols d’Andorra per al curs 2014-2015. Segons ha informat la Consejería, unes 3.900 persones han presentat la seva candidatura, el que suposa una mica menys que en anteriors convocatòries perquè els requisits eren més estrictes. Enguany, han apuntat, era obligatori disposar d’experiència docent en l’àmbit sol·licitat.

A partir d’ara, els aspirants han d’acabar de bolcar tota la documentació acreditativa de la seva formació i experiència al programa on-line de la Consejería i els responsables del procés de selecció faran el barem possiblement fins al juny.

Un cop revisades les sol·licituds es publicaran les llistes de cada assignatura amb la puntuació corresponent de cada candidat. Així, s’anirà contactant amb els aspirants segons el seu ordre de puntuació i les necessitats de cada centre i assignatura, han explicat des de la Consejería.

De les 22 places disponibles per al curs 2014- 2015, la meitat s’hauran de cobrir a l’institut i l’altra meitat a les escoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada