consultora2Andorra és, segons el nou rànquing de la consultora Bradley Hackford, un dels països –concretament el segon– on surt més a compte guardar la fortuna. La companyia està especialitzada a proporcionar serveis per expatriar capitals de forma discreta. El primer lloc de la classificació l’encapçalen les Bahames.

Bradley Hackford dóna una de les millors classificacions del seu rànquing per diversos motius. En primer lloc, perquè creu que per als interessats a establir una residència física i fiscal la poca pressió impositiva d´Andorra és molt positiva. També destaca favorablement la qualitat de vida, la seguretat física i legal del país, així com la qualitat del programa d´inversió econòmica desenvolupat pel govern per encoratjar els nous residents a invertir en el país.

La consultora també destaca favorablement com a criteri de valoració la rapidesa en el processament de tràmits a l´hora de facilitar les inversions que hi ha al Principat. Finalment es considera com a molt positiva la localització geogràfica, l´accessibilitat i les oportunitats d´oci que es poden trobar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada