La consellera general, Carine Montaner, també diu la seva sobre la renuncia dels electes de la “majoria” a apujar-se el salari

La consellera general, Carine Montaner
La consellera general, Carine Montaner

La consellera general no adscrita, Carine Montaner, ha tramés un comunicat referint-se a l’anunci que, aquest dimarts, feia la “majoria” (Govern i grups parlamentaris, així com alts càrrecs) sobre la voluntat de no augmentar-se el salari, cosa que podrien fer per llei. Segons la nota de la “majoria”, la mesura és en solidaritat per la complexa situació econòmica vigent.

Montaner ha volgut recordar que, en el seu dia (13 de setembre), ella, ja va demanar en una sessió del Consell General, una reducció dels salaris dels polítics i dels alts càrrecs de l’Administració Publica i que el cap de Govern, Xavier Espot, “va insinuar que la proposta era populista i que ni de bon tros arreglaria el problema de les finances públiques”. 

La consellera no adscrita diu que celebra “que la majoria s’adoni que la nostra proposta tenia sentit. Des d’Andorra Endavant veiem que molt sovint, la majoria al poder ens titlla de tots els noms i que després el que fa és aplicar en part el que havíem proposat”.

Carine Montaner, afegeix: “Lamentem aquesta manera de fer d’una part de l’Executiu que és atacar de seguida altres colors polítics considerats com els adversaris en canvi de reflexionar sobre el fons de la proposta. Fa falta maduresa política en aquesta legislatura”.

Finalment, la presidenta d’Andorra Endavant recorda que va triar “continuar servint el poble andorrà després de la separació política amb la formació Terceravia liderada pel senyor Pintat, tot assumint una baixada de salari de la meitat d’una consellera a temps complet i, tot i assumir, també, perdre diners respecte al salari de professora fixa a la universitat d’Andorra”, actualment en reserva de plaça per la llei d’incompatibilitat.

TOTES LES NOTÍCIES