La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugura el 6è Congrés Educació i Entorn a la Seu

La consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau, inaugurarà demà el 6è “Congrés Educació i Entorn. Lectura, Família i Xarxes Socials”, que tindrà lloc a La Catedral de la Seu d’Urgell a partir de les 18.30h. Acompanyaran la consellera la directora general d’Educació Infantil i Primària, Alba Espot, la directora general d’Educació Secundària i Batxillerat, Teresa Pijoan, la sotsdirectora general de Llengua i Plurilingüisme, Mònica Pereña, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés. També hi seran presents l’alcalde de la localitat, Albert Batalla, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro.

Prèviament, a partir de les 16.30h, la titular d’Ensenyament visitarà l’espai el “Congrés a la Plaça” –ubicat a la Plaça dels Oms- que, dins del marc del 6è Congrés Educació i Entorn, presenta una àmplia oferta de tallers, jocs i activitats diverses relacionades amb el món de la lectura.

A les 17.30h la consellera Rigau presidirà l’acte de lliurament del Premi d’Emprenedoria del Col·legi La Salle, que es durà a terme a la Capella de la Immaculada, situada a la Plaça de les Monges. També hi participaran el director del centre, Lluís Biosca, l’alcalde de la localitat, Albert Batalla, i el vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Josep Camps.

Text: Ajuntament Seu d’urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.