Ciutadans Compromesos ha proposat aprovar una llei de mesures urgents per l’habitatge abans que acabi l’any per evitar que hi hagi gent que es quedi desprotegida si encara no està en vigor el nou pressupost de l’Estat. Sobre les eleccions comunals defensa que a la Massana es presentin conjuntament totes les forces polítiques presents al Govern de coalició sota les seves sigles.

El president del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, ha passat aquest divendres pel programa “Ara i Aquí”, de Ràdio Nacional, i ha explicat que una de les seves propostes per solucionar el problema de l’habitatge passa per canviar la llei del sòl i permetre que es puguin fer més pisos per a promoció, a canvi de destinar-los a habitatge social.

A curt termini ha dit que a proposta seva s’aprovarà una llei de mesures urgents abans que acabi l’any de manera que “les persones que haguessin hagut de marxar del pis perquè caducava el contracte de lloguer sense acord amb el propietari puguin tenir un any més de lloguer amb un augment només de l’IPC”.

Sobre les eleccions comunals ha apostat perquè les forces que formen part del Govern de coalició es presentin conjuntament a la Massana sota les sigles de Ciutadans Compromesos. Creu que “l’única força que podríem tenir en contra hauria de ser el PS i, per tant, totes les altres forces veure’s representades dins el comú de CC, un comú transversal que sempre ha volgut representar totes les sensibilitats”.

El conseller general també ha criticat el PS per voler interpel·lar el Copríncep francès al Consell d’Europa sobre l’avortament. Opina que “aquestes manifestacions en públic en organismes com el Consell d’Europa”, que ha titllat “d’escarafalls”, “poden posar en entredit que no hi ha un pla B sobre en quina situació ens trobarem si un bon dia això fa esclatar el Coprincipat”.

Per a ell, sense la figura dels Coprínceps s’obriria una greu crisi institucional que col·lapsaria Andorra.